365 Privat MasterCard

Dette er et kredittkort fra våre danske naboer 365Direkte. Bak dette selskapet finner vi Den Danske Bank. Selv om dette er en dansk bank har du samme rettigheter som om den skulle vært norskeid. Alle tjenestene drives etter norsk lovgivning og forbrukerrettigheter. I tillegg til fordeler du kan oppnå i Norge med 365 Privat MasterCard får du også tilgang til alle fordeler gitt via Den Danske Bank.

Hvorfor velge 365 Privat MasterCard

Dette er et kredittkort du faktisk kan tjene penger på å bruke. Årsaken til det er kortets Cash Back og fordelene du får der. Kortet kan også brukes over hele verden siden det er tilknyttet MasterCards betalingssystem. Nettbanken til 365Direkte gir deg oversikt til enhver tid over alt som gjelder kortet. Samtidig vil du hver måned få tilsendt en faktura hvor alle utgifter, Cash Back og brukt kreditt er oppgitt. En av de store fordelene, om du vil ha dette kortet, er at du trenger ikke være kunde i Den Danske Bank. Du kan fortsette å bruke din ordinære bank og kun ha kredittkort fra 365Direkte.

Kredittkort med CashBack

CashBack gjør at du også kan tjene penger på å bruke kredittkort. På hvert kjøp du betaler med 365 Privat MasterCard får du 3,65% CashBack. Dette er ikke en rabatt som trekkes ved det enkelte kjøp. CashBack samles opp av 365Direkte, og omgjøres til penger. Beløpet settes deretter inn til deg fra banken hver måned. Hjemmesiden til 365Direkte har oversikt over ordningen. Det kan også være verdt å merke seg at en får 30 øre rabatt på alle Esso stasjoner i tillegg til Cash Back.

Kostnadene for deg er lave

Dette er et gebyrfritt kredittkort ved kjøp i inn – og utland (foruten 2% valutapåslag i utenlands). Velger du å benytte papirfaktura vil du likevel få et gebyr på kr 40. Vil du unngå dette kan du bruke e-faktura, som er gratis. Tar du ut penger i minibank vil det koste deg litt ekstra (kr 40 + 2% av uttaksbeløpet). I tillegg vil renten løpe fra uttakstidspunktet. Den rentefrie perioden er på 45 dager. Etter denne perioden ligger den årlige effektive renten på 25,53% ifølge 365Direktes nåværende prisliste.

Søk om kortet via hjemmesiden

På 365Direktes hjemmeside finner du søknadsskjemaet, og alle relevante opplysninger. Du kan benytte den Bank ID’en du allerede har når du søker for enkel signering av søknaden og kredittavtalen. Vær nøye med å fylle ut alt du blir bedt om for å unngå at behandlingstiden forlenges.